Trouwpak - I am Luigi

 

 

Trouwpak op maat

I am Luigi steekt niet alleen de bruidegom in een stijlvol pak, maar draagt ook zorg voor de bruidskleding van de genodigden.

 

 

Stijlvol voor het altaar

Onderscheidend en comfortabel

Een ‘special occasion’ vraagt om speciale aandacht. Met I am Luigi ontwerp je een perfect passend trouwpak waarmee je als bruidegom stijlvol en comfortabel voor het altaar verschijnt. Een onderscheidend pak dat niemand anders heeft en dat je ook ná je bruiloft gerust nog eens uit de kast kunt trekken. Want die ene dag mag dan de mooiste zijn, er volgen vast nog vele momenten en gelegenheden die om een ‘sartorial look’ vragen.

 

Het perfecte trouwpak

Ready for the special day

De tailors van I am Luigi helpen je graag bij het ontwerpen van het perfecte trouwpak. We zorgen dat het past bij jouw lichaam, de bruid én de feestelijkheden. Bij de keuze voor linnen, tweed of wol volgen we je wensenlijst, maar kijken we bijvoorbeeld ook naar de locatie en de weersomstandigheden. Trouw je op het strand of wordt jouw ‘special day’ een echte winter wedding? Om het helemaal af te maken, borduren we jouw trouwdatum of initialen in de voering en zorgen we desgewenst voor verfijnde details die subtiel matchen met de jurk van de bruid.

Het perfecte trouwpak

 

Outfit aan laten meten

Stijlvol

Outfit aan laten meten

Nodig familie, vrienden of getuigen uit om aanwezig te zijn bij dit heuglijke ‘pre-wedding’ moment. Als je behoefte hebt aan een klein beetje extra advies of simpelweg omdat de feestelijkheden niet vroeg genoeg kunnen beginnen. En als ze er dan toch zijn, dan kunnen ook zij zich desgewenst een outfit aan laten meten. I am Luigi steekt niet alleen de bruidegom in een stijlvol pak, maar draagt ook zorg voor de bruidskleding van de genodigden. Jij en je voltallige ‘wedding entourage’ zijn van harte welkom in onze winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om de kleding tot in detail te bespreken.

 

I am Luigi trouwservice

Tailors op de dag zelf

Om goed ‘bepakt’ voor de dag te komen, kun je gebruik maken van de I am Luigi trouwservice. Hiermee wordt je als bruidegom op de grote dag aangekleed door onze tailors. Zodat je zeker weet dat je outfit tot in detail klopt en je met een gerust hart op kunt gaan in de feestelijkheden. Voorafgaand aan de ceremonie staan de tailors voor je klaar in onze winkel. Zij kunnen je desgewenst ook op locatie in je trouwpak helpen.

I am Luigi trouwservice