Weddings

Outfit aan laten meten

Stijlvol

Outfit aan laten meten

Nodig familie, vrienden of getuigen uit om aanwezig te zijn bij dit heuglijke ‘pre-wedding’ moment. Als je behoefte hebt aan een klein beetje extra advies of simpelweg omdat de feestelijkheden niet vroeg genoeg kunnen beginnen. En als ze er dan toch zijn, dan kunnen ook zij zich desgewenst een outfit aan laten meten. I am Luigi steekt niet alleen de bruidegom in een stijlvol pak, maar draagt ook zorg voor de bruidskleding van de genodigden. Jij en je voltallige ‘wedding entourage’ zijn van harte welkom in onze winkel, maar we kunnen ook bij je thuis langskomen om de kleding tot in detail te bespreken.

 

I am Luigi trouwservice

Tailors op de dag zelf

Om goed ‘bepakt’ voor de dag te komen, kun je gebruik maken van de I am Luigi trouwservice. Hiermee wordt je als bruidegom op de grote dag aangekleed door onze tailors. Zodat je zeker weet dat je outfit tot in detail klopt en je met een gerust hart op kunt gaan in de feestelijkheden. Voorafgaand aan de ceremonie staan de tailors voor je klaar in onze winkel. Zij kunnen je desgewenst ook op locatie in je trouwpak helpen.

I am Luigi streeft ernaar je op een gebruiksvriendelijke manier relevante en persoonlijke informatie te bieden. Hiervoor gebruiken we verschillende cookies en vergelijkbare technieken (‘cookies’) op onze websites en in onze applicaties. Met accepteer ga je akkoord hiermee.

Privacy policy
Pre-loader