Smart casual - I am Luigi

 

 

Smart Casual

Tailor-made denim jeans of chino, shirt en jasje

 

 

Bij heel veel bedrijven is het niet meer de norm om in een pak naar je werk toe te gaan. De minder formele maar nog steeds representatieve manier van kleden noemen we Smart Casual. Denk dan aan een combinatie met een jasje, overhemd en een katoenen broek of nette spijkerbroek. I am Luigi is de expert in maatkleding en kan jouw ook alles bieden op het gebied van Smart Casual. Altijd rekening houdend met jouw specifieke wensen.

 

Denim

Voor veel mannen herkenbaar. Een hele stapel jeans in de kast met maar een enkele die je een soort van graag draagt. Vanaf nu is dat probleem opgelost. Wij zijn gespecialiseerd in maatkleding, ook van comfortabele Italiaanse stretch denim.

Nadat je jouw eigen wassing hebt gekozen, selecteer je verschillende details zoals knopen, garen en de leren patch die achter op je broekband wordt genaaid. Eventueel ook nog met jou initialen er in geborduurd. Wij meten je op en geven graag advies waarbij goed wordt gekeken naar je postuur, eigen style en jouw persoonlijke wensen.

Nieuwsgierig? Logisch. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Denim op maat gemaakt

 

Outfit aan laten meten

Chino

Wanneer een spijkerbroek net iets te sportief is dan kan een katoenen broek of Chino de oplossing zijn. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Zo geeft een beetje stretch in een broek veel comfort en kan een corduroy of moleskin kwaliteit je voorzien van meer warmte. Qua stof, pasvorm en details zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij maken alles volledig op maat op basis van jouw lichaamsmaten.

 

Jasje

Als je kiest voor een smart casual jasje dan is het belangrijk om een aantal details toe te voegen of juist weg te laten wanneer we deze gaan samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ongevoerd of unconstructed jasje zonder binnenwerk. Kies voor een sportieve stof zoals katoen, linnen, tweed of flanel. De knoopkeuze mag nu misschien ook iets eigenwijzer zijn. Zo zijn er nog veel meer details en mogelijkheden om jouw smart casual jasje samen te stellen. Wij helpen en adviseren je graag.

I am Luigi trouwservice