Maatshirt - I am Luigi

Maatshirt

25 steken per inch, oog voor detail en traditionele technieken.

Passie voor precisie

one-of-a-kind

De maatshirts van I am Luigi worden door een klein familiebedrijf nog op authentieke wijze handgemaakt. Met 25 steken per inch, oog voor detail en traditionele technieken. In ieder individueel shirt zit meer tijd en ambachtelijk werk dan in welk ander shirt ter wereld ook. Zo worden patronen volledig met de hand getekend en stoffen met de hand gesneden. Jouw shirt gaat gedurende 2-3 dagen letterlijk door 50 paar handen. Hierdoor heeft het een eigen karakter en krijgt het de hoge kwaliteit die machinaal onmogelijk te halen is. En dus is het begrijpelijk dat ze o.a. ook op het Londense Savile Row en bij verschillende Parijse couturehuizen maar wat graag werken met deze hoogstaande one-of-a-kind maatshirts.

Allerbeste maatshirt

Van A tot Z speciaal voor jou

Ieder shirt wordt van A tot Z speciaal voor jou ontwikkeld. Na een lang en nauwkeurig proces is het klaar om het allerbeste maatshirt in je garderobe te worden. Van klassieke button-down tot casual denimshirt. I am Luigi werkt met premium katoensoorten, zoals het verfijnde Egyptisch katoen en het mythische Sea Island katoen. En ja, de échte puristen kiezen natuurlijk voor een shirt dat volledig met de hand is gestikt. Onze tailors helpen je bij het bepalen van het silhouet. Dat doen we aan de hand van een uitvoerige meetsessie, maar we houden ook rekening met je levensstijl.

Allerbeste maatschirt

Signature style

Signature style

Afwerking tot in de detail

Voor de afwerking is alle aandacht. Tot in de puntjes. Kies je eigen knooplijsten, maak je hemd af met manchetten en werp een blik op onze ruime selectie boorden. I am Luigi heeft een signature kraag ontwikkeld die gedurende de dag overeind blijft staan. Of je jouw shirt nou open draagt of met een das. Heb je ondanks het reguliere aanbod toch nog een specifieke wens? Wij maken het voor je.