Maatpak - I am Luigi

Maatpak nodig?

De Tailors van I am Luigi verzorgen uw pak tot in de details.

Vakmanschap

Het ultieme investment piece

Een goed pak is voor mannen het ultieme investment piece. En dus mag er best wat aandacht uitgaan naar het ontwerp en de samenstelling. Met I am Luigi design je een maatpak dat perfect past. Bij jouw lichaam én je lifestyle. We werken met de betere Engelse en Italiaanse stofwevers en produceren vrijwel uitsluitend in Europa. Pure kwaliteit en excellent vakmanschap gaan hand in hand met traditionele technieken die van generatie op generatie worden overgedragen.

Vakmanschap

Luxe afwerking

Luxe afwerking en personaliseren

Naar wens verrijkt

Ieder design wordt geheel naar wens verrijkt met tal van afwerkingen. De tailors van I am Luigi geven je een stofadvies en denken graag mee over de looks van jouw pak. De grote lijnen, maar zeker ook de details. Heeft jouw pantalon bijvoorbeeld riemlussen of draag je deze met bretels? Kies je voor een knoopgulp of heb je liever een rits? Om jouw pak verder te personaliseren, kunnen we je initialen of een tekst naar keuze in de voering of kraag borduren.

Pure perfectie

Finishing touch

Onze pakken zijn grofweg in twee categorieën op te splitsen. Zo maken we corporate maatkleding die een mooie basis vormt voor de 9-tot-5-garderobe. Voor bedrijven kunnen we deze kleding o.a. qua stofkeuze, knopen en voering volledig op elkaar afstemmen. Als finishing touch borduren we desgewenst jouw bedrijfslogo in de kleding. Daarnaast brengen we voor de liefhebber maatpakken met een luxere afwerking die volledig met de hand vervaardigd worden. Pure perfectie voor de purist en net zo comfortabel als verfijnd.

Pure perfectie