I am Luigi

I am Luigi

"Wat jij wilt dragen, kunnen wij voor je maken."

I am Luigi ambassadeur

Onze missie

Voor ons is iedereen die I am Luigi draagt een ambassadeur. En dus is het onze missie om precies datgene te maken wat jou op het lijf is geschreven. Wat jij in de kast wilt hangen, kunnen wij voor je maken. Op maat. Tot in detail. En met de allergrootste zorg. Comfort vinden we net zo belangrijk als de juiste looks. Naast het aanbieden van verschillende outfits kan ieder design naar wens verrijkt worden met tal van afwerkingen. Het draait daarbij immer om kwaliteit en vakmanschap. Zo werken we met de betere Engelse en Italiaanse stofwevers en produceren we vrijwel uitsluitend in Europa.

Better Cotton Initiative

Lage carbon footprint

Natuurlijke stoffen met een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben onze voorkeur. De wevers waar wij mee werken denken daar gelukkig precies zo over. Zij werken bijvoorbeeld nauw samen met het Better Cotton Initiative, maken gebruik van bijenwas om waterverspilling te minimaliseren en recyclen eigen garen zodat ze minder afval produceren. Stoffen worden uitsluitend natuurlijk gekleurd en bevatten geen chemicaliën om ze strijkvrij te maken. Het spinnen en weven gebeurt daarnaast veelal in-house of op lokaal niveau om de carbon footprint zo laag mogelijk te houden.

Better Cotton Initiative

Sponsoring

Sponsoring

Officieel kledingsponsor van voetbalclub Excelsior Rotterdam

Sinds 2013 steekt I am Luigi vele mannen in maatkleding. We begonnen met voornamelijk pakken en hebben het aanbod door de jaren heen flink uitgebreid met o.a. knitwear, jeans, polo’s en schoenen. En ook ons team is gegroeid. Zij hebben inmiddels al heel wat mannen en momenten mogen aankleden. Van bruiloften en business wardrobes tot vakantiegarderobes. I am Luigi ontfermt zich niet alleen over wat er in kast hangt, maar ook over wat er daarbuiten allemaal gebeurt. Zo zijn we begaan met verschillende maatschappelijke initiatieven en goede doelen die we van financiële support voorzien. Daarnaast is I am Luigi officieel kledingsponsor van voetbalclub Excelsior Rotterdam.