Contact - I am Luigi

Maak een afspraak

"Wat jij wilt dragen, kunnen wij voor je maken."

I am Luigi gaat over gemak. Je bent van harte welkom voor een meetsessie in onze winkel, maar we komen net zo graag langs op locatie. Thuis, op kantoor of waar dan ook. Onze tailors zijn beschikbaar op een moment dat het jou uitkomt. Aangezien we jou alle aandacht willen geven die je verdiend, werken wij alleen op afspraak.

Plan een passessie

We beginnen iedere meetsessie met het bepalen van jouw behoefte. We kijken naar je postuur, maar laten ons ook graag inspireren door jouw levensstijl én het draagmoment. Voor welke gelegenheden ga je het pak bijvoorbeeld gebruiken? Hoe vaak ben je van plan het te dragen? Ben je vaak op reis? Zit je veel in de auto? Hoe completer het plaatje, hoe beter wij voor ogen hebben welk pak jou het beste past.

We adviseren jou over alles van stofkwaliteit tot pasvorm en van stijl tot kleur. Uiteraard vertellen we je ook alles over details en afwerkingsmogelijkheden. Samen met jou bepalen we de fit én het uiteindelijke design. Alle snijpatronen bewaren we vervolgens voor je. Wel zo makkelijk bij een eventuele nieuwe aankoop.

I am Luigi streeft ernaar je op een gebruiksvriendelijke manier relevante en persoonlijke informatie te bieden. Hiervoor gebruiken we verschillende cookies en vergelijkbare technieken (‘cookies’) op onze websites en in onze applicaties. Met accepteer ga je akkoord hiermee.

Privacy policy
Pre-loader