Meetsessie

I am Luigi gaat over gemak. Je bent van harte welkom voor een meetsessie in onze winkel, maar we komen net zo graag langs op locatie. 


Thuis, op kantoor of waar dan ook. Aangezien we jou alle aandacht willen geven die je verdiend, werken wij alleen op afspraak.

Afspraak maken

Naam:

Telefoon:

Email:

Bericht:

Plan een passessie

We beginnen iedere meetsessie met het bepalen van jouw behoefte. We kijken naar je postuur, maar laten ons ook graag inspireren door jouw levensstijl én het draagmoment. Voor welke gelegenheden ga je het kledingstuk gebruiken? Hoe vaak ben je het van plan het te dragen? Ben je vaak op reis? Zit je veel in de auto? Hoe completer het plaatje, hoe beter wij voor ogen hebben welke kwaliteit het beste voor jouw kledingstuk past.


We adviseren jou over alles, van stofkwaliteit tot pasvorm en van stijl tot kleur. Uiteraard vertellen we je ook alles over de maakdetails en afwerkings mogelijkheden. Samen met jou bepalen we de fit én het uiteindelijke design. Alle snijpatronen bewaren we vervolgens voor je. Wel zo makkelijk bij een volgende aankoop.

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key