MR. LUIGI

Handgemaakt in 1984 en al vanaf mijn vroege jaren bezig met mode. Zo was de stap naar maatkleding snel gemaakt, de eindeloze mogelijkheden van verschillende afwerkingen naast alle variaties op stoffen en opties. Het volgen van stijlen om die vervolgens mijn eigen twist te geven, geen labels dragen maar mijn eigen label zijn

— I am Luigi.

 

Interesse, Maak een afspraak

Concept

De Tailors van I am Luigi maken het U graag gemakkelijk. Naast de mogelijkheid tot een meetsessie in onze showroom kunnen we uiteraard ook op locatie langs komen. Dit kan thuis of op kantoor, 24 uur per dag. Kortom, op het moment dat voor U het beste uitkomt.

 

Tijdens de meetsessie gaan we eerst uw behoefte bepalen. Voor welke gelegenheden gaat U uw pak gebruiken, hoe vaak gaat U het pak dragen? Aan de hand hiervan kunnen wij U adviseren over de stofkwaliteit, kleur, pasvorm, stijl en alle denkbare afwerkings mogelijkheden.

 

Verder houden we het graag gemakkelijk, alle snijpatronen worden bewaard zodoende hoeft U zich maar één keer op te laten meten. Ideaal om (snel) te kunnen schakelen bij een nieuwe aankoop.