Corporate

De eerste indruk telt, niet alleen voor U maar ook voor uw medewerkers. Zij zijn tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf. Perfect passende kleding geeft uw medewerkers vertrouwen en uitstraling en dit helpt de prestaties weer te verhogen.

 

I am Luigi biedt de mogelijkheid U te helpen bij de juiste corporate uitstraling, hiervoor is ons maatwerk een uitstekende keus. We kunnen naast de stofkwaliteit en stofkleur tot in de details afstemmen met bijvoorbeeld de knopen, garen en voeringen.

 

Dit kunnen we tussen de processen door inrichten; op elke gewenste locatie en op elk gewenst tijdstip, voor uw mannelijke én uw vrouwelijke medewerkers.

Laat I am Luigi U helpen uw corporate uitstraling te verhogen, doelstellingen makkelijker te bereiken en uw medewerkers te motiveren. Via het Contact gedeelte kunt u aanvullende informatie opvragen of direct een afspraak inplannen.

Incentive

Uw medewerkers blijven stimuleren om het beste in zich naar boven te halen kan soms lastig zijn. Een incentive inzetten helpt om de doelstellingen sneller te bereiken, wij denken graag met U mee om dit in een zo’n -spreekwoordelijk- goed mogelijk jasje te steken.

Etiquette training

Presentatie en advies op maat voor U en uw medewerkers. Niets zo belangrijk als de eerste indruk, deze wordt voor 85% bepaald door houding, uiterlijk en uitstraling. De juiste omgangsvormen kennen geven rust tijdens uw zakelijke afspraken en zo kunt u focussen op de te behalen doelstellingen.

Onze trainingen bevatten

Presentatie

Dresscode

Style advies

Kleurgebruik